Gelderblom Nunspeet

Gelderblom Nunspeet



Barbecue

Barbecue... ideaal voor gezellige avonden of feesten. Om het u makkelijker te maken leveren wij u een tot in de puntjes verzorgde barbecue met onze vleesspecialiteiten, brood, sauzen, verhuur en bestek. Als barbecuespecialist helpen wij u graag bij het samenstellen van uw menu. U kunt uw barbecuepakket zelf samenstellen of u kiest één van onze standaardpakketten. Of u kiest voor een barbecuebuffet in overleg met uw slager. Dan heeft u, als klant, nergens geen omkijken meer naar, alles wordt gebracht, uitgelegd, weer opgehaald en schoongemaakt.
Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent, kunnen wij altijd een passende offerte voor u verzorgen. Om alles met zorg te kunnen bereiden, vragen wij u vriendelijk om tijdig te bestellen. Barbecueliefhebbers vinden tijdens de zomerperiode in de winkel ook een mooi barbecueassortiment met de lekkerste visspecialiteiten en visspiezen. Heeft u nog speciale wensen of vragen, laat het ons dan even weten.









Barbecue pakketten

Gelderblom's PREMIUM pakket


Per persoon: € 15,95


Biefstukspies (zacht gemarineerd en botermals)
Italiaanse kippendijspies (met pancetta)
Varkenshaas brochette (van varkenshaas medaillons met spek en kruidenbotermarinade)
Entrecote burger (burger van graan gevoerd Australisch vlees)
Kipsaté brochette (spies van scharrelkipfilet met saté kruiden)

3 soorten sauzen naar keuze
Satésaus
Stokbrood met kruidenboter
Rundvleessalade
Frisse rauwkostsalade


Pakket Gelderblom


Per persoon: € 9,95


2 kipsatés
Entrecote burger
Kipburger gemarineerd
Merquez spies
​​​​​​​Porc steak


BBQ pakket de luxe


Per persoon: € 12,95


Stokje saté
Argentijnse kogelbiefstuk
Toscaanse brochette
Lamskotelet
Varkenshaas brochette


Pakket Family


Voor minimaal 25 personen: € 395


50 kipsatés
15 kip op stok spiesen
15 varkenshaas medaillonspiesen
15 filetlapjes gemarineerd
15 hamburgers
15 biefstukspiesen
15 kip shaslicks
Aardappel- en rundvleessalade
Stokbrood met kruidenboter
Knoflook-, BBQ- en satésaus
​​​​​​​BBQ, gas en schoonmaak


Verenigingspakket


Per persoon: € 6,50
Vanaf 10 personen


2 stokjes saté
Hamburger
BBQ worstje
Shaslick


Kidspakket


Per persoon: € 3,95


Stokje saté
Hamburger
Barbecueworstje


Sauzenpakket


Per persoon: € 1,75


BBQ saus
Knoflooksaus
Satésaus


Broodpakket


Per persoon: € 1,25


Brood
Kruidenboter


Saladepakket


Per persoon: € 3,95
300 gram per persoon


Rundvleessalade
Rauwkost salade
Salade naar keuze





Barbecue voor bedrijven

Verzorgd van A tot Z

Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Bij ons kunt u in overleg een mooi pakket samenstellen voor een gezellige bedrijfsbarbecue of netwerkbarbecue. Ideaal, want het enige wat u hoeft te doen is bestellen en betalen!

Wij stellen in overleg met u een pakket samen, zo heeft u altijd een barbecue op maat. Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.




Barbecue specialiteiten

Speciale spiezen

Hollandse Lamsbiefstuk spies (mals lamsvlees, gemarineerd met een lekkere Provençaalse kruidenmarinade en cherrytomaat)
Per stuk: € 3,99
Australische ribeye spies (smaakvolle ribeye, gemarineerd met een seasalt pepper marinade)
Per stuk: € 3,99
Kalfslimoen spies (scharrel kalfsvlees, gemarineerd met een seasalt pepper marinade en schijfjes limoen)
Per stuk: € 3,99

Groot vlees

Côte de Boeuf (uit Schotland of van eigen bodem)
Hele lamsbout (uiteraard van Hollands lam!)
Picanha (Schots of Australisch rund, een warme streling voor de tong)
Ribeye (licht gemarmerd, met een heerlijke fijne smaak)
Rosbief (van Veluws rund en dat proeft u!)
Short ribs
Runderspare ribs
Varkensprocureur
(zeer geschikt voor pulled pork)
Varkensrib / lende stuk
Varkensfilet met spek

Rub zelf maken voor groot vlees

Basis rub (70 gram zeezout, 30 gram zwarte peper, 60 gram bruine basterdsuiker, 35 gram paprikapoeder, 25 gram knoflookpoeder, 5 gram uienpoeder, 5 gram cayenne peper)

Rub voor entrecôte (zwarte peper, zeezout en rozemarijn)

Rub voor varkensribstuk (zeezout, zwarte peper, cayenne peper en bruine suiker)

Rub voor pittige hele kip (sojasaus, chilisaus en kruidige marinade)




Barbecue mogelijkheden

Accessoires

Wij beschikken over diverse soorten barbecues voor grote en kleine feesten. Deze krijgt u gratis in bruikleen wanneer u bij ons barbecuevlees bestelt, exclusief gas/houtskool en schoonmaakkosten. Vraag vrijblijvend informatie aan in onze winkels, wij helpen u graag met het organiseren van uw barbecue. Indien u de barbecue vuil inlevert, kunnen er schoonmaakkosten worden gerekend.

Extra mogelijkheden

Borden en bestek
Chafing dish
Glaswerk
Hotpot
Koelkasten
Tafels en stoelen
Tentverhuur

Voor bovenstaande mogelijkheden werken wij samen met Partyverhuur Dekker in Nunspeet.




The Bastard

Geniet optimaal van alle barbecueproducten door ze te bereiden op The Bastard. Door de unieke isolerende eigenschappen kunnen producten op verschillende manieren bereid worden: slow cooken, roken, als oven. De barbecue kan het hele jaar buiten blijven staan door de goede materialen. Natuurljk kan deze dan ook het hele jaar gebruikt worden!

Lees meer op bastard.nl.

Speciaal geschikt voor op The Bastard

Côte de Boeuf
Scharrelkip
Kip delen
Lamsbout
Lamsrack
Porkrack
Procureur
Ribeye
T-bonesteak
Picanha




Barbecue tips

Barbecuetips

Als het vlees nog niet gemarineerd is, bestrijk het eten met plantaardige olie, zodat het niet aan de barbecue blijft kleven.
Gebruik tangen en spatels, zodat u het vlees niet beschadigt en onnodig vleessappen verliest.
Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
Plaats gebarbecued eten nooit op dezelfde schaal als waarop u het rauwe vlees plaatst.
Zet een gasfles nooit in de volle zon.
Zorg dat de barbecue op een stevige ondergrond staat.

Vleestips

Haal ingevroren vlees de avond tevoren uit de diepvries en laat het in de koelkast ontdooien.
Houd vlees koel en leg het niet in de zon.
Kip dient u altijd helemaal gaar te eten.
Zet het vlees direct na thuiskomst in de koelkast of diepvriezer. Wanneer het vlees dezelfde of de volgende dag wordt genuttigd, kan het in de koelkast worden bewaard.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.